Bu ne cesaret! '14 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu kazanırsa' diyerek tehditler savurdu

İstanbul'da yaşayan ve çeşitli paylaşımlarda bulunan Yusuf Ziya K. isimli bir kişi sosyal medya adresinden gerçekleştirdiği paylaşımla, "Seçimlerden sonra ortalık karışsın istiyoruz, HDP'lilerin çocuklarına kadar hepsinin listesi bizde var" diyerek tehditler yağdırdı. Yusuf Ziya K., Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde Türkiye'nin karışacağını iddia etti.

İstanbul Silivri'de ikamet eden Yusuf Ziya K. isimli bir kişi, sosyal medya hesabında yayınlamış olduğu bir videoda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda Türkiye'nin karışacağını ifade ederek, "İşte o zaman sizin için cehennem başlıyor. Ülkenin karışmasını bekliyoruz, Silivri'de HDP'lilerin hepsinin listesi var, çocuğuna kadar, eve nereden gidip geldiğine kadar hepsini biliyoruz" dedi.

'HEPSİNİN LİSTESİ BİZDE VAR'

Yusuf Ziya K. isimli kişi, yayınladığı videoda, "Beni hepiniz tanırsınız" cümlesini kullanarak, cumhurbaşkanlığı seçimini Kılıçdaroğlu'nun kazanması halinde yapacakları ile ilgili olarak tehditler savurdu.

Sosyal bir hayli konuşulan videoda, 30 yıldır PKK ile mücadele ettiğini söyleyen Yusuf Ziya K., ülkenin karışmasını istediklerini, tüm HDP'lilerin listesinin ellerinde olduğunu, eve nereden gidip geldiklerine kadar bildiklerini söyleyerek tehditler yağdırdı.

"Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı bırakacakmış, Osman Kavala'yı bırakacakmış. Bıraksın" diyen Yusuf Ziya K., "Seçimlerden sonra ortalık karışsın istiyoruz, HDP'lilerin çocuklarına kadar hepsinin listesi bizde var" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN