15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz'ın oğlu paylaştı: Babamın en son oturduğu yer...

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz'ın oğlu paylaştı: Babamın en son oturduğu yer...

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz'ın oğlu Alparslan Cambaz, babasının aziz hatırasını paylaştığı bir resimle anlattı: Yarım paket sigara, küllükte iki izmarit ve en son babamın oturduğu sandalye...

Gazeteci Mustafa Cambaz, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düştü. Kanlı darbenin üzerinde tam 5 yıl geçti fakat şehitlerin aziz hatırası hiç silinmedi.

mustafa-cambaz.jpgMustafa Cambaz

"EN SON BABAMIN OTURDUĞU SANDALYE"

Çengelköy'de darbe girişimine karşı sokağa çıkan Cambaz'ın aziz hatırasını, oğlu Alparslan paylaştığı bir resim ile dile getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cambaz "Yarım paket sigara, küllükte iki izmarit ve en son babamın oturduğu sandalye" ifadelerini kullandı.

03-002.jpg

"ZAFER BAYRAMLARI DÜZENLEMEK..."

Cambaz, 15 Temmuz'ın yıldönümün de duygusal bir mesaj paylaşmıştı:

"Konserlerin arasından geçtim motorumla. Her şey anlaşılır geliyor bir yerden sonra. Önceden beri yaptığımız bu, toprağa düşen şehitlerin ardından zafer bayramları düzenlemek. Sela okunuyor şimdi de. Biz insanlar, ortaya karışığız. Hilal çok güzeldi, dandik bir fotoğrafını çektim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN