15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz'ın oğluna Yunanistan'dan vize engeli

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz'ın oğluna Yunanistan'dan vize engeli

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Çengelköy Karakolu yakınlarında, darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi Fotomuhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz hasta dedesini ziyaret etmek için Yunanistan'a gitmek istediğini ancak engellerle karşılaştığını sosyal medyadan duyurdu.

15 Temmuz Şehidi Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz sosyal medyadan bir mesaj paylaştı.

dede.jpg

Gümülcine'deki hasta dedesini son kez görmek için Yunanistan'a gitmek isteyen Cambaz paylaşımında "Dedem ölmek üzere ve son kez görmek için beni sayıklıyor. Vize başvuru sırasında hepsini anlatmama rağmen ret verdiler. Başkonsolosa Yunanca mektup yazıp gönderdim, olmadı. Aşılmıyor lanet engeller, lanet bürokrasi. Köyden gelen son fotoğraf bana artık Meriç'ten geçmemi söylüyor" dedi.

canbazzzi.jpg

Mustafa Cambaz 15 Temmuz hain darbe girişiminde Çengelköy'de şehit edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN