16 gün boyunca sürecek! Kerem Ökten'den afet uyarısı! Antalya, Batı Karadeniz ve Egeliler dikkat

16 gün boyunca sürecek! Kerem Ökten'den afet uyarısı! Antalya, Batı Karadeniz ve Egeliler dikkat

16 gün boyunca sürecek hava olayı işin uzman meteorolog Kerem Ökten'den afet uyarısı gecikmedi! Antalya, Batı Karadeniz ve Egeliler dikkat! Mutlaka önlem alınmalı... İşte afete sebep olacak o hava durumu...

Türkiye'nin önde gelen meteorologlarından Kerem Ökten, Amerika modeli tarafından tahmin edilen aşırı yağışlarla ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

16 GÜN BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

turkiye-hava-durumu1.png

Ökten, bu hava olayının Türkiye'yi etkisi altına alacağını ve dikkatli olunması gerektiğini belirtti. 16 gün boyunca sürecek olan bu hava olayı özellikle Antalya, Batı Karadeniz ve Ege bölgelerini etkileyecek.

ANTALYA'DA AFET RİSKİ

turkiye-hava-durumu2.webp​​​​​​​

Kerem Ökten'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Amerika modeli Türkiye'ye aşırı yağışlar verdi. 16 günlük toplamda Marmara bölgesi, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz ortalama 100 mm üzeri, Antalya ise 380 mm'ye kadar yağış alabilir. Antalya için afet tehlikesi var..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN