'20 senedir sizi destekledim, geçinemiyorum' diyen emekliye Kurum'un yanıtı: Yine destekleyeceksin

'20 senedir sizi destekledim, geçinemiyorum' diyen emekliye Kurum'un yanıtı: Yine destekleyeceksin

Esnaf ziyaretinde bir döner ustasının tepkisiyle karşılaşan AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum bu kez de emekli bir vatandaşın tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Kurum, konuştuğu emekli vatandaşın “20 senedir sizi savundum, geçinemiyorum. Artık savunacak yüzüm yok utanıyorum insanlardan” sözlerine "Yine destekleyeceksin" yanıtını verdi.

Yerel seçimlere neredeyse bir ay kalmışken, belediye başkan adayları ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un Güngören'de esnaf ziyareti sırasında emekli bir seçmenle olan diyaloğu ise sosyal medyada gündem oldu.

Kurum daha önce esnaf ziyaretinde bir döner ustasının "maaşımla geçinemiyorum ki" tepkisiyle karşılaşmıştı.

'SEN YİNE SAVUNMAYA DEVAM EDECEKSİN'

Güngören'de ekonomik durumun mağduru olan emekli bir vatandaş Kurum’a, “Emekli maaşı yetmiyor, çalışmak zorundayım. Sizi 20 sene savundum ama artık yüzüm yok savunmaya. Utanıyorum insanlardan” dedi.

Kurum’un emekli bir vatandaşa yanıtı ise “Sen yine savunmaya devam edeceksin. Beraber kazanacağız” şeklinde oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN