2022-2023 İBB burs sonuçları 1. ödeme ne zaman yatacak?

2022-2023 İBB burs sonuçları 1.  ödeme ne zaman yatacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında da onbinlerce kişiye burs vermeye devam edecek. İBB Genç Üniversite bursu başvuruları bu yıl 26 Eylül günü başlayıp 16 Ekim'de sona erdi. Başvurular inceleneli bir aydan fazla oldu. 2022-2023 İBB burs sonucu belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sunduğu Genç Üniversite bursuna bu yıl her zamankinden daha fazla katılım oldu. Artan hayat pahalılığı ve yüksek enflasyon nedeniyle öğrenciler ve çocuklu aileler oldukça zor günlerden geçiyor. Öğrenciler ayrıca eğitimlerini finansal olarak daha sürdürülebilir kılmak için çeşitli burslar arıyor. Belediyeler ve devlet tarafından belirlenen hibelerin yanı sıra özel hibeler de isteniyordu. İBB burs adayları da sonucun duyurulmasını sabırsızlıkla takip ediyor. 2022-2023 İBB burs sonucu belli oldu mu? Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar

İBB BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRAN

İBB 2022-2023 burs başvuru sonuçları İBB Genç Üniversitesi internet sitesinde duyurulacaktır. Adaylar https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/ adresine kişisel bilgilerini ve şifrelerini girerek burs sonucunu talep edebilirler. Geçen yıl İstanbul Sen uygulaması üzerinden İBB bursları yapıldı. Bu yıl İstanbul İBB sonuçlarının İstanbul Senin uygulamasından sorgulanması bekleniyor.

2022-2023 İBB BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

26 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında İBB Genç Üniversite başvurusu yapıldı. Kasım ortasını geride bıraktığımız için İBB bursunun bitiş tarihi henüz açıklanmadı. İBB Genç Üniversite bursu sonuçları geçtiğimiz 23 Kasım'da açıklandı. İBB burs sonuçlarının Kasım ayının son haftasında açıklanması bekleniyor. Duyurular için İBB sosyal medya hesapları yakından takip edilmelidir.

İBB BURSU NE KADAR?

İBB bursuna beklenen zam haberi geldi. Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İBB burslarının arttığını duyurdu. 2021-2022 yıllarında ise burslar 4500 liraya ulaştı. Burslar 3 taksitte ödenecek.

İBB BURSUNUN İLK TAKSİTİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

İBB bursunun ilk taksitleri Aralık ayında hesaplara yatırılacak. Burs alma koşullarını sağlayanlara ilk kısım (1500 TL) Aralık ayında ödenecektir. Geçen yıl İBB bursunun sonuçları 23 Kasım'da açıklanmış, ilk taksitler Aralık'ta ödenmişti.

2022-2023 İBB BURSU İKİNCİ TAKSİT NE ZAMAN ÖDENECEK?

İBB İkinci kısım Mart ayında ödenir.

İBB BURSUNUN ÜÇÜNCÜ TAKSİTİ NE ZAMAN?

İBB bursunun son partisi mayıs sonunda yatırılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN