2500 çakarlı aracın çakarları toplatılıyor! İnceleme başlatıldı: Bakan Yerlikaya haberi duyurdu

2500 çakarlı aracın çakarları toplatılıyor! İnceleme başlatıldı: Bakan Yerlikaya haberi duyurdu

2500 çakarlı aracın çakarları toplatılıyor! Önemli duyuru yapıldı! Bütün ülkeyi kapsıyor! İnceleme başlatıldı: Bakan Yerlikaya haberi duyurdu! İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'de önemli bir adım atılarak, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde usulsüz dağıtılan çakarlar toplanmaya başlandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla, bu usulsüz dağıtılan çakarların toplatılacağı resmi olarak duyuruldu.

USULSÜZ DAĞITILAN ÇAKARLAR TOPLATILACAK

5d887d64c03c0e1f38e7174b.webp

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'deki 'Yeni Bir Sabah' programında bu önemli gelişmeyi paylaştı. Küçükkaya, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatıyla, usulsüz dağıtılan çakarların toplatılacağını belirtti.

"ÇAKAR DAĞITIMINI DURDURUYORUZ"

5dd83dc77152d821382a7564.webp

Küçükkaya'nın aktardığına göre, Bakan Yerlikaya'nın talimatıyla başlatılan çalışma ile birlikte çakar dağıtımına son veriliyor. Yapılan incelemede, bazı kişilerin hakkı olmamasına rağmen usulsüz şekilde çakar sahibi olduğu tespit edildiğini söyleyen Küçükkaya, "Bir çalışma başlıyor. Teyit ettim. Bakan Yerlikaya'nın talimatından sonra bu konuda yapılan çalışmalarla Bakan Yerlikaya, 'Çakar dağıtımını durduruyoruz' demiş. Yapılan incelemede bazı kişilerin hakkı olmamasına rağmen usulsüz şekilde çakar sahibi olduğu tespit edildi. Bunlar toplanmaya başladı. Son dönemde 2500 kişiye çakar kullanma hakkı verilmiş. İçişleri Bakanlığı bunları geri çağırıyor. İçişleri, emniyet şeridi ihlaline karşı da inceleme başlattı." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN