3 FETÖ şüphelisi ve araç sürücüsü tutuklandı

3 FETÖ şüphelisi ve araç sürücüsü tutuklandı

Edirne'de yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isterken yakalanan 3 FETÖ şüphelisi ile birlikte araç sürücüsünün adli işlemleri tamamlandı. 4 şüpheli de hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son günlerde FETÖ'ye yönelik operasyonlar hız kazandı. Geçtiğimiz günlerde Edirne'de gözaltına alınan FETÖ şüphelileri ve araç sürücüsü hakkında adli işlem uygulanmıştı. Gözaltı ve adli işlemleri tamamlanan şüphelilerle ilgili hakimlik tutuklama kararı verdi.

TAKİBE ALINDI

Edirne'ye bağlı Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada, FETÖ şüphelilerinin Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğunu belirledi. Şüphelilerin bulunduğu aracı takibe alarak durduran polis, İsmail Atalay ile E.E. ve R.C. ile sürücü Y.Y.'yi gözaltına aldı.

Yapılan incelemede şüphelilerden Atalay'ın, İzmir'in Tire ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeyken şube müdürlüğünden KHK ile ihraç edildiği ve örgütün sözde bölge sorumlusu olduğu, hakkında mahkemece yakalama kararı bulunduğu; E.E. ile R.C.'nin de örgüt üyesi olduğu tespit edildi. Sürücü Y.Y. hakkında da 'göçmen kaçakçılığı' suçundan işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 FETÖ şüphelisi ile sürücü Y.Y., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN