438 lira fatura desteği uygulaması başladı! Bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi

438 lira fatura desteği uygulaması başladı! Bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi

Türkiye genelinde sunulan doğalgaz desteği artışını Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Duyurunun ardından bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan geldi! 438 lira fatura desteği uygulaması başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelinde vatandaşlara sunulan doğalgaz desteğini artıran yeni bir düzenleme duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamada, doğalgaz desteklerinin aylık tutarlarının 112 ila 312 lira arasından 188 ila 438 lira arasına çıkarıldığı belirtildi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI’NDAN YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yeni doğalgaz düzenlememizle birlikte vatandaşlarımıza tahsis edeceğimiz yıllık tutarı 1500 ila 3 bin 500 lira arasına çıkardık. Bu kapsamda, ödemelerimizi 8 ay boyunca kış dönemine gelen aylarda ödeme yapmak üzere düzenli hale getirdik. Böylelikle vatandaşlarımıza sunduğumuz doğalgaz desteğini aylık 112 ila 312 liradan aylık 188 lira ila 438 liraya yükseltiyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN