46 günlük meteoroloji haritası da geldi! Eflatun, mor ve kahverengi bölgeler 'artık yağmasın' diyecek

46 günlük meteoroloji haritası da geldi! Eflatun, mor ve kahverengi bölgeler 'artık yağmasın' diyecek

Türkiye için 46 günlük meteoroloji haritası geldi! Yağışa bu yıl doyacağız! Eflatun, mor ve kahverengi bölgeler "artık yağmasın" diyecek! Bol yağışlı günler geliyor...

Türkiye'nin meteoroloji haritası, önümüzdeki 46 gün boyunca ülke genelinde etkili olacak yağışları gösteriyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, bu süre zarfında Türkiye'nin muazzam yağışlara maruz kalacağını belirtti.

50 FARKLI SENARYONUN ORTALAMASI

yagis.jpg

Yaptığı açıklamada, 50 farklı senaryonun ortalamasının, ülkeye önemli miktarda yağış getireceğini vurgulayan Ökten, özellikle Eflatun, Mor ve Kahverengi bölgelerde yağışların yoğun olacağını ifade etti.

TÜRKİYE YAĞIŞA DOYACAK

yagis.png

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "46 günlük beklenen toplam yağış. 50 senaryonun ortalaması Ülkemize muazzam yağışlar veriyor. En çok Eflatun, Mor ve Kahverengi yerler yağış alacak. Güneydoğu Anadolu da bol yağış alacak..." açıklamasıyla, özellikle belirli bölgelerde yağışın daha belirgin olacağını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN