48 gol 64 asist! Galatasaray'dan 70 milyon euroluk bomba: Orta sahada nefes aldırmayacak

48 gol 64 asist! Galatasaray'dan 70 milyon euroluk bomba: Orta sahada nefes aldırmayacak

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne yıldızlarla damga vurmayı planlıyor. Devler Ligi'ne 4 Eylül'de kadro bildirimi yapacak olan sarı-kırmızılı ekip, İngiltere'nin dev takımlarından oyuncu transferi için harekete geçti...

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A grubunda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. İlk maçını İstanbul'da Kopenhag'a karşı oynayacak olan Cimbom, bu mücadelede Mauro Icardi'nin performansına büyük güveniyor. Icardi, bu sezon 7 maçta direkt olarak 8 gol katkısında bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

TRANSFERDE GÖZ KAMAŞTIRAN HAMLELER

Galatasaray, Hakim Ziyech, Tete ve Wilfried Zaha gbi isimleri kadrosuna katarak transferde iddialı adımlar attı. Ancak Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü bir orta sahayla girmek isteyen yönetim, bu mevkii için transfer çalışmalarını hızlandırdı.

2-005.jpg

MANCHESTER CİTY'DEN KALVİN PHİLLİPS GELİYOR MU?

Galatasaray'ın ilk hedefi Manchester City'nin yeni transferi Kalvin Phillips oldu. Teknik direktör Pep Guardiola'nın gözünden düşen yıldız oyuncu için Galatasaray, kiralama formülünü düşünüyor. Manchester City'nn de Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma oyuncusunu göndermeye sıcak baktığı konuşuluyor.

LİVERPOOL'UN DÜNYA YILDIZI THİAGO ALCANTARA DA GÜNDEMDE!

1-016.jpg

Phillips'in yanı sıra, Galatasaray'ın Liverpool'dan Thiago Alcantara'yı transfer etmek istediği de gündemde. En yüksek piyasa değeri 70 milyon euro olan Thiago'nun Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek istediği ve Liverpool'un bu transferi olumlu karşıladığı biliniyor. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon 28 maçta 1 asist yaparak katkıda bulundu. Kariyeri boyunca ise 48 gol 64 asist yaptı.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir performans sergilemek istemesi ve bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmeye devam etmesi, taraftarlarını oldukça heyecanlandırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN