5 bin lira ceza yazılan sürücü polisleri tehdit etti: Abimi alıp geleceğim akıllı olun

İstanbul'un en turistik yerlerinden bir tanesi Taksim'de trafik polisleriyle bir sürücü arasında tartışma çıktı. Sürücünün emniyet kemeri kullanmadığı, trafik işaretlerini dikkate almadığı tespit edildi. Bunun üzerine arabasına da 'abartı egzoz' modifiye eden sürücüye toplam 5 bin lira ceza kesildi. Ekiplerin kestiği cezayı imzalamayan sürücü tehditler savurarak, 'Senin paranı kim ödüyor? Abimi alıp geleceğim, akıllı olun! Benim ailemde şehit de var gazi de' diyerek olay yerinden uzaklaştı.

Taksim'de trafik denetimine takılan M.S. isimli sürücü, polis ekipleriyle adeta kavgaya tutuştu. İstiklal caddesinin girişinde duraklayan araçta abartı egzoz tespit edildi. Egzoz için 4 bin 64 lira, emniyet kemeri takmadığı için 436 lira, trafik levhasına uymamaktan ise 436 lira olmak üzere toplamda 4 bin 936 TL ceza kesildi. O anlar saniye saniye ajansın kameralarına yansıdı.

yeni-proje-4.jpg
Olay anı

'AKILLI OLUN KARŞINIZDA ÇOCUK YOK'

Trafik polislerine tehditler savuran M.S. ekiplere hakaret ederken, yaşanan diyaloglar saniye saniye kaydedildi. Abisini alıp geleceğini söyleyerek polis ekiplerini tehdit eden M.S. isimli sürücü,

'5 bin TL ceza mı olur? Ben nasıl vereceğim bunu. Arabama dokunmayın, uzaklaşın arabamdan. Neden kamerayla çekiyorsun, oyuncak mı var çekiyorsun. Ben cezaya imza atmıyorum. Abimi alıp geleceğim. Bekleyin geleceğim. Senin maaşını kim veriyor? Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Kafana göre ceza yazıyorsun.

'ARKAMDAKİLER BURAYA GELDİĞİ ZAMAN...'

Muz Cumhuriyeti mi burası? Benim ailemde gazi de var şehit de var bana artistlik yapamazsınız. Akıllı olun, karşınızda çocuk yok. Arkamdakiler buraya geldiği zaman 'Beyefendi kusura bakmayın' dersiniz. Ne kadar ceza yazıyorsan yaz, sadakam olsun" ifadelerini kullandı.

Adam daha sonra arabasına binerek oradan ayrıldı.