Abdullah Gül'den Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu

Abdullah Gül'den Erdoğan'a 'geçmiş olsun' telefonu

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak kedisine ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan da Gül'e teşekkür etti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak kedisine ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, sosyal medya hesabından Gül’e teşekkür etti.

Abdullah Gül ile Recep Tayyip Erdoğan arasındaki telefon görüşmesi, Cumhurbaşkanlığı’nın sosyal medya hesabından bugün yapılan açıklamayla duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı’nın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede; 11. Cumhurbaşkanı Gül, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.”

ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Erdoğan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Gül’e, şahsım ve eşim için ifade ettikleri nazik geçmiş olsun temennileri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN