Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır

Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır

2022-2023 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Final Sınavları 21- 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Peki Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır? işte bu sorunun yanıtı.

Açık Öğretim sınav sonuçları genellikle sınav tarihinden yaklaşık 1,5 - 2 ay sonra açıklanmaktadır. 2022-2023 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Final Sınavları 21- 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Peki Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Açık Öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Sınav sonuçları, Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için öğrenci işleri sisteminden, Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri için ise öğrenci bilgi sisteminden öğrenilebilir.

Sınav sonuçları açıklandığında, öğrencilerin T.C. Kimlik numaraları ile sonuçlarına erişebilmeleri mümkündür. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrenciler, sonuçların açıklanmasından sonra belirli bir süre içinde itirazlarını ilgili kurumlara yapabilirler.

Ancak, sınav sonuçlarının açıklanma tarihi her yıl değişebilir, bu nedenle en güncel bilgileri Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri için Öğrenci İşleri Genel Müdürlüğü, Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri için ise Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sitesi veya ilgili kurumların duyuru ve bilgilendirme kanallarından takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN