Adana ve Antalya'da bile okullar tatil olabilir! Cumhuriyet tarihinin rekoru geliyor... Kar diz boyunu aşacak

Adana ve Antalya'da bile okullar tatil olabilir! Cumhuriyet tarihinin rekoru geliyor... Kar diz boyunu aşacak

Meteoroloji uzmanından önemli paylaşım! Cumhuriyet tarihinin rekoru geliyor... En soğuk ve en karlı günler yolda! Adana ve Antalya'da bile okullar tatil olabilir! Kar diz boyunu aşacak...

Meteoroloji uyarılarına devam ederken bu kez ülke geneli için bir uyarı geldi. “Bu kış sert geçecek mi?” “Kar yağacak mı?” derken yeniden bahar havasına dönen sıcaklıklar uzun süreli ülkeye veda edebilir. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, X hesabından önemli bir hava olayı uyarısında bulundu.

EN KARLI GÜNLER YOLDA

Lapa lapa kar geliyor! Çok fazla vaktimiz kalmadı! El Nino için tarih verildi

‘Bu neslin görmediği hiçbir şey kalmadı demiştik. Meğerse varmış.’ diyen Ökten Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve karlı günleri yolda olabilir dedi. Ökten’in paylaşımına göre, Antalya ve Adana'da bile kar örtüsü görülüyor.

Ökten’in verdiği bilgilere göre, Ankara’da gece –21 derece soğukların yaşanması mümkün.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu neslin görmediği hiçbir şey kalmadı demiştik. Meğerse varmış. Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve en karlı günleri yolda olabilir. Antalya ve Adana'da bile kar örtüsü ve Ankara'da bile gece -21 dereceler mümkün...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN