Adana’da 'Ne bakıyorsun' tartışması kanlı bitti: Baba öldü, 2 oğlu yaralandı

Adana’da 'Ne bakıyorsun' tartışması kanlı bitti: Baba öldü, 2 oğlu yaralandı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde komşular arasında başlayan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 55 yaşındaki Murat Ö. hayatını kaybederken, iki oğlu yaralandı. Şüpheli genç ve babası gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde “Kendimi savunmak için bıçakladım” dedi.

Dehşete düşüren olay, gece saat 01.15 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, A.P. (19) ile yan komşuları arasında geçmişten gelen bir husumet vardı. A.P.’nin ailesi, üç ay önce evlerinden çalındığı ileri sürülen 30 bin liradan komşularının oğulları Kemal Ö.’yü (24) sorumlu tutuyor, aile ise bu iddiayı reddediyordu.

Gece A.P. sokakta karşılaştığı Kemal Ö.’ye “Ne bakıyorsun” diyerek tepki gösterince tartışma alevlendi. Tarafların birbirine küfretmesiyle büyüyen kavgaya Kemal Ö.’nün kardeşi Mustafa Ö. (20) ve babaları Murat Ö. de dahil oldu. Arbede sırasında A.P., bıçakla Murat Ö. ve iki oğlunu yaraladığı belirtildi.

basliksiz-6-001.jpg
Murat Ö.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan baba Murat Ö. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan A.P., kısa sürede polis tarafından yakalandı. Kavgaya karıştığı öne sürülen babası Ş.P. (58) ile birlikte gözaltına alınan genç, emniyetteki ifadesinde “Bana tehdit savurdular, kavga başladı. Kendimi savunmak için bıçakladım” dedi. İşlemleri tamamlanan A.P. ve babası, adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN