AFAD'dan BABALA TV'ye teşekkür belgesi: Ayrım yapılmaksızın...

AFAD'dan BABALA TV'ye teşekkür belgesi: Ayrım yapılmaksızın...

AFAD, BABALA TV'ye teşekkür belgesi verilmesi üzerine gelen eleştiriler üzerine, Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla düzenlenen yardım kampanyasına 100 bin lira ve üzere bağış yapan kişilerin tamamına ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlendiğini açıkladı.

Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına 100 bin TL ve üzere bağış yapan 1750 bağışçının tamamına teşekkür belgesi verildiğini ifade eden AFAD tarafından yapılan açıklamada 'Bu kapsamda Babala Tv olarak adlandırılan bağışçı da 500.000 TL bağış yaptığı için teşekkür belgesi düzenlenmiştir' ifadeleri kullanıldı.

'TEŞEKKÜR BELGESİ DÜZENLENDİ'

AFAD'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

Sosyal medyada yer alan haberlere ilişkin açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına 100.000 TL ve üzeri bağış yapan 1.750 bağışçının tamamına, ayrım yapılmaksızın teşekkür belgesi düzenlenmiştir.

Bu kapsamda Babala Tv olarak adlandırılan bağışçı da 500.000 TL bağış yaptığı için teşekkür belgesi düzenlenmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN