Meteoroloji’den cehennem sıcağı uyarısı! Afrika sıcakları ülkeye giriş yapacak! O tarihe dikkat

Meteoroloji’den cehennem sıcağı uyarısı! Afrika sıcakları ülkeye giriş yapacak! O tarihe dikkat

Soğuk havaların yerini Afrika sıcakları alacak! Meteoroloji verilerini paylaşan Hava Forum vatandaşları sıcaklar konusunda uyardı. Afrika’yı kasıp kavuran cehennem sıcaklarına hazır olun. Meteoroloji’den uyarılar gelmeye başladı

Sağanak yağış birçok ilde sele neden olurken Meteoroloji verilerini yayınlayan Hava Forum cehennem sıcakları için uyardı. Rusya’dan gelen soğuk hava dalgasının yerini Afrika sıcakları alacak. Bu yaz kavrulacağız!

Ekosistem’de yaşanan değişimler mevsimleri de etkiledi. Yaz sıcaklarını bekleyen vatandaş dolu ve sel taşkınlarıyla mücadele etmeye başladı. Mayıs ayından bu yana soğuk havalar yaşanırken, Hava Forum’dan Afrika cehennem sıcakları uyarısı geldi.

img-2072.jpeg

AFRİKA SICAKLARI TÜRKİYE’YE GELİYOR

Afrika sıcaklarının Türkiye’ye girmesi an meselesi uyarısında bulunan Hava Forum, “Afrika istiyor musunuz? Afrika cehennem sıcakları Türkiye'ye sokulmak istiyor ancak aradaki "zincirimiz" buna müsade etmiyor. Rusya üzerinden de serin/ılık hava baskı kuruyor. Türkiye önünde zincir var, bu zincir Afrika'nın şu anlık ülkemize gelmesini engelliyor. Haziran ayında da bu zincirin dayanması bekleniyor. Ancak Temmuz'a dayanır mı, zor. Zincir patlarsa tabiri caizse biz de patlayacağız, ülkemize 40-45 dereceler hücum edecek...” paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN