Ağzınıza bir daha o besini sürmeyeceksiniz! Süt, zeytin derken bir iğrençlik daha... Pis ayakkabılarıyla...

Ağzınıza bir daha o besini sürmeyeceksiniz! Süt, zeytin derken bir iğrençlik daha... Pis ayakkabılarıyla...

Hijyen konusunda sık sık sosyal medyada viral olan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Üreticilerin hazırladığı gıda malzemelerinde yaşanan olay Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Süt banyosu yapan ve zeytin tankına çıplak ayağıyla girenlerin ardından bir yenisi daha eklendi. Bu görüntüleri gören, bir daha ağzına sürmeyecek. İşte tüm detaylar...

Üreticilerin elinden geçen gıda ürünlerinin soframıza kadar taşınmasında, sürekli olarak hijyen konusu gündeme taşınıyor. Geçtiğimiz dönemlerde birçok kez örnekleriyle karşılaştığımız, mide bulandırıcı görüntülere bir yenisi daha eklendi. Soframıza kadar gelen o ürünü ayaklarıyla çiğneyen üreticiler sosyal medyada viral oldu. Görüntüleri gören, bir daha sofrasına bu ürünü koymayacak.

O BESİNİ AYAKLARIYLA ÇİĞNEDİ

Gıda ürünlerinin hazırlanışlarına dair, sık sık gündeme yeni videolar düşmeye devam ediyor. Sosyal medyada viral olan bu videolara, çıplak ayak ile zeytin tankına giren ve süt banyosu yapan kişilerin ardından bir de o ürünün videosu çıktı.

Tiktok isimli sosyal medya platformunda paylaşılan görüntülerle, soframıza koyduğumuz o ürünü ayaklarıyla çiğnedikleri anlar büyük tepki gördü. Videoları gören sosyal medya kullanıcıları tepkilerini gösterirken, Tarım Bakanlığı'na peş peşe şikayetlerde bulunuyor.

2-006.jpg

GIDA GÜVENLİĞİ AYAKLAR ALTINDA

Gıda güvenliği kapsamında sürekli olarak videoların paylaşıldı TikTok sosyal medya platformunda, yeni bir video viral oldu. Ülkemizde yoğun bir şekilde tüketilen kayısıları ayaklarıyla çiğneyen tüketicilere tepkiler çığ gibi büyüdü.

Tiktok platformunda ismi Bilal Menge olan hesabın paylaştıklarıyla gündeme bomba gibi düştü. Görüntüleri izleyen evindeki kuru kaysıları yemekten vazgeçiyor. Gıda güvenliğinin şartları zorladığı günlerde, vicdansızca görüntüler dikkat çekiyor.

İŞTE O ANLAR...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN