Ahmet Ercan, Kurum'a 'Haydi güzel kardeşim' diyerek seslendi: Önce yarım kalan işini tamamla

Ahmet Ercan, Kurum'a 'Haydi güzel kardeşim' diyerek seslendi: Önce yarım kalan işini tamamla

Seçimi kazanması durumunda olası İstanbul depremine ilişkin riskli olan 650 bin konutu yenileyeceğini açıklayan AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan yanıt geldi. Kurum'a Kahramanmaraş depremini hatırlatan Ercan, “Muratcım, bırak İstanbul’u; deprem bölgesi verdiğin sözleri tutmanı bekliyor. Biz burada idare ederiz, yardım isteyen deprem gören kardeşlerimiz için lütfen deprem bölgesine" ifadelerini kullandı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde son düzlüğe girildi. Siyasi partilerin belediye başkan adayları, yerel seçimler için vaatlerini sıralamaya devam ediyor. Son olarak AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, olası İstanbul depremine ilişkin projelerini açıkladı. Kurum, seçimi kazanması durumunda İstanbul’da riskli yapıları bir an önce yenileyeceklerini belirtti.

Murat Kurum'un bu projelerine ilişkin dikkat çeken bir çıkış Yer Bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan geldi. Kurum’a deprem bölgesi için verilen sözleri hatırlatan Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Muratcım, bırak İstanbul’u; deprem bölgesi verdiğin sözleri tutmanı bekliyor. Biz burada idare ederiz, yardım isteyen deprem gören kardeşlerimiz için lütfen deprem bölgesine. Önce yarım kalan işini tamamla. Haydi güzel kardeşim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN