Aile içi şiddete müdahaleye giden polise silahlı saldırı

Aile içi şiddete müdahaleye giden polise silahlı saldırı

Gaziantep Şahinbey'de aile içi şiddete müdahaleye giden polis ekipleri silahlı saldırıya uğradı. Emniyet Müdürlüğü, bir açıklama yaparak 2 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Gaziantep’te, aile içi şiddete müdahaleye giden polise silahla saldıran 2 şüpheli yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Aile içi şiddete müdahaleye giden polis, silahlı saldırıya uğradı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 2 şüphelinin yakalandığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“11 Ekim 2024 tarihinde Şahinbey ilçemizde sabah saatlerinde aile içi olayına müdahaleye giden ekiplerimize bina girişinde bulunan 2 şüpheliden birisi silah kullanmış, personelimiz de silahla karşılık vermiştir. Takviye ekiplerle tertibat alınarak şüpheliler suç aleti ile birlikte yakalanmıştır. Her iki şüpheli adli soruşturma neticesinde aynı gün tutuklanmıştır.”

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN