AJet, bazı uçuşlarını iptal etti

AJet, bazı uçuşlarını iptal etti

AJet, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle 6-7 Şubat tarihlerinde bazı uçuşlarını iptal etti.

AJet, İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 6 ve 7 Şubat tarihli bazı uçuşlarını iptal ettiğini duyurdu. Şirketin açıklamasına göre, Meteorolojik Acil Durum Komitesi tarafından alınan karar doğrultusunda, Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı ve varışlı bazı seferler iptal edildi.

Yolcular, uçuşlarıyla ilgili güncel bilgilere AJet’in resmi internet sitesi (ajet.com) ve mobil uygulaması üzerinden ulaşabilir. Yetkililer, hava muhalefetine bağlı olarak ek iptallerin yaşanabileceği konusunda yolculara dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN