AK Parti'den 'erken seçim tarihi' ile ilgili ilk açıklama: Hayırlı olsun

AK Parti'den 'erken seçim tarihi' ile ilgili ilk açıklama: Hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihini açıklamasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'dan açıklama geldi. Akbaşoğlu, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız AK Parti Grup Toplantısı'nda bütün milletimize 73 yıl sonra aynı tarihte yüzyılın seçimlerinin yapılacağı müjdesini ilan etti" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında 2023 seçimi için Demokrat Parti’nin 73 yıl önce seçimi kazandığı tarihi 14 Mayıs’ı işaret ederek seçim tarihini açıkladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi için işaret ettiği 14 Mayıs tarihine ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

'CUMHURBAŞKANIMIZ MÜJDEYİ VERDİ'

14 Mayıs 1950 gününün Türk demokrasi ve siyasi tarihi için bir dönüm noktası olduğunu belirten Akbaşoğlu, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız AK Parti Grup Toplantısı'nda bütün milletimize 73 yıl sonra aynı tarihte yüzyılın seçimlerinin yapılacağı müjdesini ilan etti. Milletimiz ve devletimiz için hayırlı olsun. Cumhur İttifakı olarak milletimizin desteğini istirham ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN