Karamollaoğlu'ndan videolu gönderme: 'Mayıs'ta iklim değişecek'

Karamollaoğlu'ndan videolu gönderme: 'Mayıs'ta iklim değişecek'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2023 seçimi için Demokrat Parti’nin 73 yıl önce seçimi kazandığı 14 Mayıs tarihini işaret etmesinin ardından sosyal medya hesabından “Mayıs’ta iklim değişecek” notuyla bir video paylaştı. Videoda, ilkbahar ve doğa görüntüleriyle birlikte kuş sesleri yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün partisinin grup toplantısında seçim tarihi olarak 14 Mayıs’ı işaret etmesinin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından partisinin hazırladığı bir videoyu paylaşarak göndermede bulundu.

Karamollaoğlu’nun “Mayıs’ta iklim değişecek” notunu düştüğü videoda; ilkbahar ve doğa görüntüleriyle birlikte kuş sesleri yer alıyor.

Video, ‘Mayıs’ta iklim değişecek’ cümlesiyle sona eriyor.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN