AK Partili Bülent Turan'dan Kızılay Başkanı Kınık'a 'Şahan Gökbakar' tepkisi: Bu nasıl bir üslup?

AK Partili Bülent Turan'dan Kızılay Başkanı Kınık'a 'Şahan Gökbakar' tepkisi: Bu nasıl bir üslup?

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın komedyen Şahan Gökbakar’a yönelik ifadelerine tepki göstererek, “Bu nasıl üslup? Sadece işinize odaklansanız artık” dedi. Gökbakar da hemen ardından Bülent Turan'ın paylaşımını alıntılayarak, "Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi? Bak partililerin bile sana ayar çekiyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi sarsan depremler sonrası gündemden düşmeyen ve eleştirilerin odağında olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a AK Parti cephesinden de tepki geldi. Depremin ilk günlerinde çadır satışı yapıldığının ortaya çıkmasının ardından komedyen Şahan Gökbakar’ın eleştirdiği Kınık’a AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kınık’ın Gökbakar’ya yanıt verdiği paylaşımını alıntılayan AK Partili Turan, “Allah aşkına ‘Şahancım’ ne, ‘bulaşmak’ ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” ifadelerini kullandı.

Turan'ın paylaşımı sonrası Gökbakar da, şu paylaşımda bulundu:

"Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi? Bak partililerin bile sana ayar çekiyor. Yanlışlarının bedelini ödeyip istifa etmek, yerine Atatürk de çadır sattı diye yalan söylersen, Murat Ağırel gibi gazeteciler de çıkar yalanını suratına vurur. AFET ZAMANI ÇADIR SATAN KEREM."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN