AK Partili Subaşı Millet İttifakı'nı hedef aldı: Yalan ve iftira siyasetiyle iktidara gelinmez

AK Partili Subaşı Millet İttifakı'nı hedef aldı: Yalan ve iftira siyasetiyle iktidara gelinmez

AK Partili Yavuz Subaşı, CHP, HDP ve İYİ Parti'nin iktidara gelebilmek için 2023'ün yolunu yalanla, iftirayla açmaya çalıştığını söyleyerek, "Yalan ve iftira siyasetiyle iktidara gelinmez, ancak iktidara çökülür" ifadelerini kaydetti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin adeta kuşatılmak istendiğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun buna karşı nasıl bir tutum izlediğinin belli olmadığını söyledi.

Bugünkü CHP'nin, yabancıların planlarıyla yükselme çabasında olan ve yabancılardan demokrasi talep eden bir CHP'ye dönüştüğünü kaydeden Subaşı, "Bu CHP, emperyalizme diz çöktürmüş CHP'den, milli konularda kekeleyen bir CHP'ye dönüşmüştür. Kurucusu olan Atatürk'ün ismini anmaktan imtina edenleri sahiplenen, Atatürk'ü 'soykırımcı' olarak niteleyen HDP'ye ses çıkaramayan bir CHP bugünkü CHP." diye konuştu.

'YALAN VE İFTİRA SİYASETİ'

CHP, HDP ve İYİ Parti'nin iktidara gelebilmek için 2023'ün yolunu yalanla, iftirayla açmaya çalıştığını söyleyen Subaşı, "Yalan ve iftira siyasetiyle iktidara gelinmez, ancak iktidara çökülür." ifadesini kullandı.

Subaşı, "Bugünkü CHP, kurucusu Atatürk olmakla birlikte Atatürk'ün partisi filan değildir. Atatürk'ün partisi olmaz, çünkü Atatürk partilere sığmaz. CHP, sadece kurucusunun Mustafa Kemal Atatürk olduğu bir partidir ama Atatürk'ün partisi değildir. 'Biz, Atatürk'ün partisiyiz' söylemi, bedavacılığın ve istismarın ifadesi olarak belirginleşmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN