AK Partili Yavuz'dan 'sonuçları bir saatte alırız' çıkışı: Bu sefer kargaşa olmaz, pusula küçük

AK Partili Yavuz'dan 'sonuçları bir saatte alırız' çıkışı: Bu sefer kargaşa olmaz, pusula küçük

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda seçim güvenliğiyle ilgili iddialar çok konuşurken, ikinci tura ilişkin açıklama yapan AK Partili Ali İhsan Yavuz, "28 Mayıs’taki seçimde pusula küçük, tek zarf, tek pusula. Kargaşa yok ortada. Bir saatte sonuçları alırız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs’ta düzenlenen ilk turunda tüm adayların oy oranı yüzde 50’nin altında kalınca seçim, ikinci tura kaldı. Gözler, 28 Mayıs’ta düzenlenecek ikinci turdayken, vatandaşın öncelikli beklentisi, sandık güvenliği ve verilerin sağlıklı paylaşımı.

İlk turdaki seçimde, sandık başında her partiden görevli olmadığı ve oylar kayıt altına alınırken usulsüzlük yapıldığı iddiaları seçmeni endişelendirirken, iktidar kanadından konuyla ilgili ilginç bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri buluşmasında gazetecilerle bir araya geldi.

'TEK PUSULA, KARGAŞA YOK'

Hürriyet Gazetesi’nden Selçuk Böke'nin aktardığına göre Yavuz, 28 Mayıs’ta sonuçları bir saatte alacaklarını söyledi. Yavuz, “28 Mayıs’taki seçimde pusula küçük, tek zarf, tek pusula. Kargaşa yok ortada. Bir saatte sonuçları alırız” diyerek, ilk turdaki seçimlerde gündeme gelen tartışmaları, çok fazla partinin seçime girmesiyle oluşan "büyük pusulaya" bağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN