Akbank'tan faizlere meydan okuyan kredi kampanyası! 24 ay vadeye görülmemiş faiz: 70 bin TL anında cebinizde

Akbank'tan faizlere meydan okuyan kredi kampanyası! 24 ay vadeye görülmemiş faiz: 70 bin TL anında cebinizde

Akbank acil nakit ihtiyacı olanlar için başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Düşük faiz oranı ve 24 ay vade ile 70 bin liraya kadar kredi imkanı sunan Akbank'ın kredi kampanyasına dair tüm detaylar haberimizde...

Son zamanlarda artan ekonomik sıkıntılar vatandaşların nakit ihtiyaçlarının da artmasına neden oldu. Bu kapsamda kredi çekmeye yönelen vatandaşlar ise uygun faiz ve geri ödeme seçenekleri sunan bankaları tercih ediyor.

Vatandaşların tercihi yönünde yeni bir kampanyaya imza atan Akbank ise, 70 bin liralık kredi için 24 ay vadeye ek olarak düşük faiz oranı sunuyor.

24 ay vade ile 70.000 TL kredi kullanma hakkı tanıyan Akbank, kredinin aylık taksit tutarını da 4.878 TL olarak açıkladı. Hızlı kredi başvurunuzun ardından, uygun faiz oranı ve geri ödeme seçenekleriyle kredinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

c-h-1-ic.jpg

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Akbank'ın 24 ay vade ile sunduğu 70 bin liralık kredi teklifi için belirlediği faiz oranı ise aylık 3,54'tür. Ancak bu faiz oranı sadece 24 ay vadeli kredi seçeneklerinde geçerlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN