Akbank'tan nasıl ödendiğini anlamayacağınız kredi! Günlük ödenen tutar şaşırttı: Bankaya bile gitmeden 50 Bin TL cebinde

Akbank'tan nasıl ödendiğini anlamayacağınız kredi! Günlük ödenen tutar şaşırttı: Bankaya bile gitmeden 50 Bin TL cebinde

Akbank harika bir kampanya sundu! Nasıl ödendiğini anlamayacaksınız! Ekonomik sıkıntılarınızı azaltacak bir kredi kampanyası! Günlük ödenen tutar şaşırttı: Bankaya bile gitmeden 50 Bin TL cebinde! İşte başvuru detayları...

Bankacılık sektöründe yaşanan enflasyon artışıyla birlikte, ekonomik sıkıntılarla başa çıkmak isteyenler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Akbank, SMS kredisi kampanyasının detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

AKBANK SMS KREDİSİ DETAYLARINI DUYURDU

13361226-1200x675.webp

Son dönemde artan enflasyon, ekonomik krizlere yol açarak ülkemizde ve dünya genelinde birçok kesimi etkiledi. ABD Merkez Bankası faiz artırımı politikaları izlerken, bu kararlar döviz kurlarını ve altın fiyatlarını dalgalandırdı. T.C. Merkez Bankası da politika faizini yüzde 30'a çıkararak 500 baz puanlık bir faiz artırımına gitti. Yüksek faiz oranları günlük yaşamın ekonomik şartlarını etkilerken, vatandaşlar bütçelerini dengelemek için banka kredilerine yöneliyor.

Artan maliyetler, farklı sektörlerde yüksek oranlı zamlarla yansıtılırken, toplumun geniş kesimleri ekonomik olarak ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldı. Banka, şubelerde vakit kaybetmek istemeyen tüketiciler için Akbank SMS kredisi sunmaya başladı ve ayrıntıları duyurdu.

ÖRNEK TABLO

Akbank'ın SMS kredisi kampanyası kapsamında en yüksek kredi limiti 50.000 Türk Lirası olarak belirlendi. Aynı ürünün azami taksit süresi ise 36 ay olarak açıklandı. Banka, örnek tabloyu şu şekilde sundu. Günlük sadece 95 TL ödeyeceksiniz.

Kredi tutarı: 50 bin Türk lirası

Vade süresi: 36 ay

Faiz oranı: %3,54

Aylık taksit tutarı: 2 bin 868,91 Türk lirası

AKBANK SMS KREDİSİ BAŞVURUSU

Akbank SMS kredisine talepte bulunmak isteyenler, cep telefonlarının mesaj bölümüne "KREDI" yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını ve doğum tarihlerini (gün-ay-yıl formatında) yazarak bu verileri 4425 numarasına SMS olarak iletebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN