Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Konya, Niğde... Camları pencereleri kapatın: O felaket Cuma günü için yola çıktı!

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Konya, Niğde... Camları pencereleri kapatın: O felaket Cuma günü için yola çıktı!

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan son açıklamada İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat için kritik uyarı geldi. İşte, Cuma günü bu illere uğramak için yola çıkan o felaketin detayları...

Daha önce Türkiye'ye uğrayan çöl tozu, bu hafta yeniden ziyaret etmeye hazırlanıyor. Meteorolojik kaynaklardan gelen son bilgilerde Suriye'den gelecek olan çöl tozunun İç Anadolu Bölgesi'ndeki Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinde etkili olacağı belirtildi.

"CAM VE BALKONLARI YIKAMAYIN"

Hava Forum resmi twitter hesabından yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı:

"Cuma, Suriye üzerinden çöl tozu geliyor. Cam, balkon, araba bir şey yıkamayın... Özellikle iç ve doğu kesimlerimizde etkili olacak. Suyumuz zaten az yıkamaları erteleyelim..."

c-h-2-ic.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN