Akşener: 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye'sinin hizmete sunduğu yeni otobüslerin lansmanında konuştu. 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Akşener, "13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediyesinin yeni otobüslerinin teslimat lansmanı programına katıldı. Lansmana CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti milletvekilleri katıldı. Lansmanda konuşma yapan Akşener, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a Ankara'ya yaptıklarından dolayı teşekkür ederek, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için "Özverili çalışmaya inanıyorum.13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacak" dedi.

whatsapp-image-2021-12-13-at-13-05-01.jpeg

"13. CUMHURBAŞKANI MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI OLACAK"

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için net ifadeler kullanan Akşener, özverili çalışmalara inandığını ifade ederek, "İstediğiniz kadar anlatın inandırıcılığı sağlayan icraatlardır. Özverili çalışmalara inanıyorum. Yapılacak seçimde 13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

"HEM DÜRÜST HEM ÇALIŞKAN"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankara'ya yaptığı icraatlara değinerek, Yavaş için 'çalışkan ve dürüst' değerlendirmesinde bulundu. Akşener, Mansur Yavaş'a yönelik MHP tarafından yapılan tehdit ve eleştiriler hakkında ise, "Sayın Mansur Yavaş'ın dün olduğu gibi bugün de Ankara için ortaya koyduğu performans hakkında vatandaş nezdinde kötü söz bulunmuyor. Hem dürüst hem çalışkan sonuçlar alan biri. Vatandaşın yanında duran biri" dedi.

whatsapp-image-2021-12-13-at-13-05-03.jpeg

"DEVLETİN YAPMADIĞINI SİZ YAPIYORSUNUZ"

Akşener, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yaptığı ANKA Park projesine atıfta bulunarak, "Çılgın projelere gerek yoktur" diye konuştu

Sosyal devlet kavramı üzerinde de duran Akşener, "Sosyal devlet anlayışı normalde hükümetin görevidir. Ama bunu devlet yapmıyor siz yapıyorsunuz. Biz sizden razıyız inşallah Ankaralılar da sizden razı olur" dedi.

whatsapp-image-2021-12-13-at-13-05-02-2.jpeg

"BAĞIRA BAĞIRA AĞLAMAK İSTİYORUM"

Akşener, öğrencilerin pandemi döneminde yaşadıkları olumsuzlukları anlatırken 'Ağlamak istiyorum' diyerek şunları kaydetti:

"Pandemi döneminde EBA ve internettin girmediği o evlere internetler götürdünüz. Eğitim bu ülkede fırsat eşitliğini sağlayan konum. Van'a gittim aynı, Aksaray'a gittim aynı yani. Türkiye'nin her yerinde aynı şeyle karşılaştım. Bir soru sordum tablet ve internetleri yoktu. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. 2 yıldır internetleri olmadığı için okuma yazma öğrenememiş çocuklarımız rehabilitasyon merkezlerine gönderildiğini biliyor musunuz?"

Akşener, pandemi döneminde internete erişim sağlayamayan öğrencilerin okuma yazma öğrenemedikleri için ABB tarafından Rehabilitasyon merkezlerine gönderilmesini örnek vererek, "Okuma yazma konusunda problemleri var diye rehabilitasyon merkezlerine gönderildiler. Allah sizden razı olsun. Sarayda yasayanlar sizin ayağınıza çelme takmak yerine bu çalışmaları örnek alıp ve bu acımasızlıkların önüne geçebilir" dedi.

whatsapp-image-2021-12-13-at-13-05-02-1.jpeg

"BİPOLAR YÖNETİM ANLAYIŞI VAR"

AK Parti hükümetinin uyguladığı yönetimi 'bipolar' olarak nitelendiren Akşener, "Milletimizin bunları eliyle sandıktan gönderilmesine olan inancımın oluşmasının sebebi büyükşehir belediye başkanlarımızın somut çalışmalarıdır" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN