Akşener: Bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Akşener: Bağıra bağıra ağlamak istiyorum

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni otobüslerinin lansmanına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşadığı bir olayı anlatırken gözleri doldu. Akşener, "Bağıra bağıra ağlamak istiyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi “Başkent Yeni Otobüsler ile Buluşuyor” Programı’na katıldı. Akşener burada yaptığı konuşma esnasında eğitim alamayan çocuklardan bahsetti. Akşener'in gözleri dolduğu görüldü.

"BAĞIRA BAĞIRA AĞLAMAK İSTİYORUM"

Eğitimde fırsat eşitliğinin önemine değinen Akşener, "Bu pandemi sürecinde ben Anadolu'yu dolaştım Van'da, Niğde'de, Aksaray'da, Türkiye'nin her yerinde aynı şeyle karşılaştım. Küçücük çocuklar geldiler yanıma 'tabletiniz var mı?' dedim 'yok' dediler, internetleri yok. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Dün bir toplantıya katıldım, interneti olmadığı için iki yıldır okuma yazma öğrenememiş bu çocukların rehabilitasyon merkezlerine gönderildiğini biliyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN