Akşener, Gezi aileleri ve EYT heyetiyle görüştü

Akşener, Gezi aileleri ve EYT heyetiyle görüştü

İYİ Parti lideri Akşener, Gezi davasında yargılanan sanıkların aileleri ve EYT Federasyonu Genel Başkanı Özüpak ile görüştü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gezi olayları davasında yargılanan bazı sanıkların aileleriyle görüştü. İYİ Parti genel merkezi ek binasındaki görüşmenin başlangıcında görüntü alınmasına izin verildi.

Görüşmede, Gezi Parkı olaylarına ilişkin iddialar kapsamında yargılandığı davada verilen hapis cezası sonrası tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehircilik Proje Koordinatörü Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Demir Kahraman ve kızı Vera Kahraman da yer aldı.

EYT HEYETİNİ KABUL ETTİ

Öte yandan Akşener, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ve beraberindeki heyeti de kabul etti.

a1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN