Akşener'den uzaktan eğitim tepkisi: Yeni krizler yaratarak sorunu çözemezsiniz

Akşener'den uzaktan eğitim tepkisi: Yeni krizler yaratarak sorunu çözemezsiniz

İYİ Parti lideri Akşener, üniversitelerde ikinci dönem için alınan uzaktan eğitim kararına tepki gösterdi. Akşener, "Mevcut bir krizi, yeni krizler yaratarak çözemezsiniz." dedi. Maraş depreminin ardından üniversitelerde ikinci dönem için uzaktan eğitim kararı alınmıştı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından üniversiteler için ikinci dönemde uzaktan eğitim kararı alınmış ve KYK yurtlarına depremzedelerin yerleştirileceği belirtilmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, uzaktan eğitim kararına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akşener'in açıklamaları şöyle;

"Mevcut bir krizi, yeni krizler yaratarak çözemezsiniz. Zaten pandemi döneminde 2 sene kaybeden gençlerimizi, yeniden uzaktan eğitime terk etmeyin. Gerekli internet altyapısı ve bilgisayar, tablet desteği olmadan gençlerimizi, yine eğitimden mahrum etmeyin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN