Alibeyköy Barajı'nda ölü balıklar kıyıya vurdu

Alibeyköy Barajı'nda ölü balıklar kıyıya vurdu

Alibeyköy Barajı'nda ölü balıkların kıyıya vurması tedirginlik yarattı. Bununla birlikte baraj sularının çekilmesi atıkları da gözler önüne serdi.

İstanbul'un en önemli su kaynaklarından biri olan Alibeyköy Barajı'nda çok sayıda ölü balığın kıyıya vurduğu görüldü. Balık ölümlerinin neden meydana geldiği hakkında henüz bir bilgi edinilemezken baraj sularının çekildiği fark edildi.

Baraj suyunun çekilmesi aynı zamanda atıkları da gözler önüne serdi.

alibeykoy-braaji.jpg

'BURADA BALIK TUTULUYORDU'

Göle en yakın evin kendisinin evi olduğunu belirten Cebeci Mahallesi'nde oturan Şevkiye Kulaber, balık ölümlerini bir akrabasından duyduğunu dile getirerek, "Daha önce böyle bir şey yaşanmıyordu. İnsanlar buraya geliyorlar ve balık tutuyorlardı" dedi.

Daha önce de Büyükçekmece ve Küçükçekmece göllerinde balık ölümleri görülmüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, balık ölümlerinin kaynağının saptanması için gölden bazı numuneler almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN