İstanbul'da susuzluk kapıda

İstanbul'da susuzluk kapıda

İstanbul’da beklenen yağışların olmaması nedeniyle barajlardaki doluluk oranı geriliyor. Alibeyköy Barajı'nda su seviyesi yüzde 16.41 ile son yılların en düşüğünde.

İstanbul’da beklenen yağışların etkili olmaması nedeniyle barajlardaki doluluk oranı azaldı. İstanbul Su Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) verilerine göre İstanbul’daki barajların doluluk oranları yüzde 42.4 seviyesine kadar düştü. Alibeyköy Barajı ise yüzde 16.41 ile son yılların en düşük seviyelerinden birini görüyor.

SUSUZLUK KAPIDA

Alibeyköy Barajı’nın son 10 yılda bakıldığında en düşük doluluk oranı 2012 yılında yüzde 21.39 ölçülürken bu rakam bugün itibariyle yüzde 16.41 olarak kayda geçti. Suların büyük kısmının çekildiği barajın son durumu ise havadan drone ile görüntülendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN