Son dakika! Eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul gözaltına alındı

Son dakika! Eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul gözaltına alındı

Son dakika haberi... Gaziantep'te yaşanan biber gazlı müdahalenin ardından eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul gözaltına alındı.

Son dakika haberi... Gaziantep'te Furkan Vakfı mensubu bir grubun koronavirüs salgını tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle biber gazı müdahale edilmesinin ardından eski Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul gözaltına alındı.

"EŞ ZAMANLI OPERASYONLA GÖZALTINA ALINDI"

Kuytul'un Twitter hesabından "An itibari ile Alparslan Kuytul Hocaefendi, 14 yaşındaki oğlu ve birçok ildeki Furkan Gönüllüsü, itikaf ibadeti için bulundukları camilerde eş zamanlı operasyon ile gözaltına alındılar" paylaşımı yaptı. 

"POLİS RESMEN İŞKENCE YAPARAK..."

Kuytul'un eşi Semra Kuytul da Twitter'dan "Camilere yapılan baskının akabinde evimin önüne gelen arkadaşlara polis resmen işkence yaparak gözaltı yaptı... Hepsini gördük, kaydettik.. Paylaşacağız" mesajını paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN