Altın biriktirenlere ecel teri döktüren analiz! Kuyumcular bombayı patlattı: Bu rakamları göremeyebiliriz

Altın biriktirenlere ecel teri döktüren analiz! Kuyumcular bombayı patlattı: Bu rakamları göremeyebiliriz

Altın yatırımcılarını endişeye sürükleyen analiz geldi! Altın biriktirenlere ecel teri döktüren analiz Kabus gerçek olabilir! Kuyumcular bombayı patlattı: Bu rakamları göremeyebiliriz...

Geçtiğimiz hafta Federal Rezerv (Fed) yetkililerinin şahin açıklamalarının etkisiyle, altın fiyatları temkinli bir seyir izliyor. Altının ons fiyatı şu anda 1911 dolar seviyelerinde bulunuyor. ABD Merkez Bankası'nın politika faizini beklentilere uygun olarak değiştirmemesi, altın fiyatlarında belirgin bir harekete yol açmadı. Uzmanlar, ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinin altın fiyatları üzerinde belirleyici olacağı konusunda görüş birliğinde.

ALTIN FİYATLARINDA YATAY SEYİR

altin15.webp

Kapalıçarşı esnafı Engin Baş, altının ons fiyatının uzun bir süredir 1900 dolar civarında seyrettiğini ve gram altının şu an itibariyle 1676 liradan satıldığını belirtti. Baş, iç piyasada külçe, gram altın ve 22 ayar takılara olan talebin devam ettiğine dikkat çekti.

ENFLASYONUN YÖNÜ KRİTİK BİR ÖNEME SAHİP

Finans piyasalarının uzmanları, ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinin altın fiyatları üzerinde belirleyici olacağına vurgu yaptı. Enflasyonun yönü, altın fiyatları için kritik öneme sahip.

"YIL SONUNA DOĞRU ALTINDA YÜKSELİŞ BEKLENİYOR"

altin-ngea-cover.jpg

Kapalıçarşı esnafı Engin Baş, "Altının ons fiyatı uzun zamandır 1900 dolar civarında. Gram altın şu anda 1676 liradan satılıyor. Bu seviyeler çok düşük. Yıl sonunda altında bu rakamları göremeyebiliriz." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN