Altunizade metrobüs durağındaki yoğunluk bugün de devam etti

Altunizade metrobüs durağındaki yoğunluk bugün de devam etti

Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve metrobüs durağında dün yaşanan yoğunluk, bugün de devam etti. Metrobüs durağında oluşan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar araçlara binmekte zorlandı.

İşe ya da okula gitmek isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde metrobüslere akın etti. Altunizade metrobüs durağında ise adeta insan seli yaşandı. Kalabalığın yoğun olduğu durakta uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar hem metrobüse binmek için hem de turnikelerden geçmek için sıra beklemek zorunda kaldı.

İşe gitmek için metrobüsü tercih eden Merve Demirtaş, yaptığı açıklamada, özellikle sabah saatlerinde metrobüse binmek için en az 20 dakika beklediğini söyleyerek, metrobüse binerken ve inerken çok zorlandığını dile getirdi. Demirtaş, yetkililerden sefer sayılarını artırmalarını talep etti. 

19-10/01/aw815776_02.jpg

Metrobüs durağında yaşanan yoğunluğa tepki gösteren bazı vatandaşlar da yetkililerin soruna çözüm bulması gerektiğini belirtti. 

İBB'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun, “Değerli İstanbullular; artan metro seferleri yüzünden özellikle Altunizade metrobüs durağında sabahları yaşanan yoğunluk nedeniyle özür dileriz. Yarın sabah itibariyle her metro seferi için Söğütlüçeşme’den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir. Saygılarımızla” ifadelerini kullandı.

AJANSLAR

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN