Anadolulu Elon Musk, Almanya'nın dijital devrimini gerçekleştirecek! 20 mark ile gitmişti, teknoloji devi oldu

Anadolulu Elon Musk, Almanya'nın dijital devrimini gerçekleştirecek! 20 mark ile gitmişti, teknoloji devi oldu

Amcasının desteğiyle Almanya'da okuyan ve çalışan İsmet Koyun, şimdilerde Almanya'nın dijital devrimini gerçekleştirmenin hayalini kuruyor. İşte detaylar...

1986 yılından beri Almanya'da yaşayan İsmet Koyun, hayat hikayesiyle herkese ilham veriyor. Cebinde 20 markla gittiği Almanya'da hem okuyan, hem bir yandan çalışan İsmet Koyun, şimdi milyonluk satış rakamlarına sahip bir şirkete sahip.

"ALMANYA'DAKİ YABANCILAR DÖRT KAT FAZLA ÇALIŞMAK ZORUNDA"

Patronlardünyası'ndan Feramuz Erdin'in haberine göre, İsmet Koyun, 26 yaşına geldiğinde de teknoloji şirketi KOBIL'i ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için hazırlanan 'İstanbul Senin' uygulamasını geliştirdi.

Kendisini 'Anadolulu Elon Musk' olarak adlandıran İsmet Koyun, Almanya'daki yabancıların dört kat daha fazla çalışmak zorunda olduğunu ifade ediyor.

ismet-koyun-kimdir.jpg
İsmet Koyun

ALMANYA'NIN DİJİTAL DEVRİMİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK

İsmet Koyun'a göre Almanya'daki göçmenlerin başarı hikayelerine daha fazla dikkat çekilmesinin nitelikli iş gücü açığını azaltacağına inanıyor.

Şirketi KOBIL bünyesinde göçmenlere de çalışma fırsatı vermek isteyen İsmet Koyun, Almanya'daki tüm il ve ilçeleri dijitalleşme devrimini gerçekleştirmenin hayalini kuruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN