Ankara'dan o illere gitmek ücretsiz! Cumhurbaşkanı duyurdu: Mayıs sonuna kadar YHT bedava!

Ankara'dan o illere gitmek ücretsiz! Cumhurbaşkanı duyurdu: Mayıs sonuna kadar YHT bedava!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Ankara-Sivas YHT hattının mayıs sonuna kadar ücretsiz olacağını duyurdu. Hattın güzergahında Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Sivas şehirleri bulunuyor. Özellikle Ankara ve Sivas, gezilip görülecek yerleri ve tadılacak yemekleriyle dikkat çekiyor.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı açıldı. Hat Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacak.

Hattın güzergahında Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Sivas şehirleri bulunuyor.

Özellikle Ankara'yı görmek, Anıtkabir'i ziyaret etmek isteyen Yozgatlı, Kırıkkaleli ve Sivaslılar ile Sivas'taki Selçuklu eserlerini görmeyi isteyen Ankaralılar, Yozgatlılar, Kırıkkaleliler habere çok sevinerek günübirlik geziler planlamaya başladı.

ankara-sivas-yht.jpg

SONUNDA AÇILDI

Önceki gün gerçekleştirilen açılışla yapılan ilk sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise rahatsızlığı sebebiyle evde istirahat ettiği için törene katılamadı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıktığını aktarardı. Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.

erdogan.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Nisan ve Mayıs ayı boyunca ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

Twitter'dan açıklama yapan Erdoğan, "Ankara - Kırıkkale - Yozgat - Sivas Hızlı Tren Hattımız Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz... Milletimize hayırlı olsun" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN