Antalya, Mersin ve Adana için alarm: Cumartesi günü çok şiddetli gelcek... Özellikle Adana dikkat!

Antalya, Mersin ve Adana için alarm: Cumartesi günü çok şiddetli gelcek... Özellikle Adana dikkat!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden Türkiye'nin güney bölgelerine yönelik önemli bir duyuru yaptı. Antalya, Adana ve Mersin illeri, hafta sonu beklenen şiddetli sağanak yağışlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Ülkemizin güney kesimlerinde hafta sonu için meteoroloji uzmanları ciddi hava olayları öngörüyor. Özellikle Antalya, Adana ve Mersin'de yaşayan vatandaşlar, olası olumsuz hava koşullarına karşı hazırlıklı olmalı.

KEREM ÖKTEN'DEN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN UYARI

Ökten'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Antalya'da Cumartesi gündüz, Mersin ve Adana'da Cumartesi akşamı ve gece çok kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Adana tedbirli olmalı..." ifadeleri yer aldı. Bu uyarı, ilgili bölgelerde yaşayan vatandaşlar ve yetkililer için önem arz ediyor.

1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN