AÖF bahar dönemi final sınavı ne zaman? İşte AÖF online sınav giriş ekranı

AÖF bahar dönemi final sınavı ne zaman? İşte AÖF online sınav giriş ekranı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavı online olarak gerçekleştirilecek. AÖF 2. ve 6. yarı yıl dersleri için final sınavları 29-30-31 Mayıs 2021, 4. ve 8. yarı dersleri için final sınavları 5-6-7 Haziran 2021 tarihlerinde esinav.anadolu.edu.tr web adresi üzerinden yapılacak. İşte, AÖF online sınav giriş sayfası...

2020-2021 AÖF bahar dönemi final sınav tarihleri belli oldu. Eğitimlerini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde sürdüren öğrenciler, koronavirüs nedeniyle sınavlara internet üzerinden katılım sağlayacak.

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları çevrim içi (online) ortamda 29-30-31 Mayıs ve 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

AÖF FİNAL SINAVI GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nün internet sitesinde yer alan akademik takvimde sınav tarihlerine yer verildi. 2020-2021 eğitim sezonu bahar dönemi çevrim içi (online) dönem sonu sınav giriş bilgisi aosogrenci.anadolu.edu.tr sayfası üzerinden yayımlanacak.

AÖF ONLİNE SINAVLARINA NASIL GİRİLİR?

Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim sınavlarına esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-Devlet şifresi ya da öğrenci şifresiyle giriş yapılabilecek.

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVI GİRİŞ EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN