Ara tatili ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak? Okulların tatil takvimleri açıklandı

Ara tatili ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak? Okulların tatil takvimleri açıklandı

Yarıyıl tatili yaklaşırken öğrenciler ve veliler ara tatil tarihlerini düşünmeye başladı. Ara tatili hangi tarihte, kaç gün olacak? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Ara tatilin olacağı tarih, Kasım ayında ortaya çıktı. Bir hafta dinlenmenin bir yolunu bulmak isteyen milyonlarca öğrenci tatilin ne zaman olacağını merak etmeye başladı. İlk ve orta öğrenimine devam eden milyonlarca öğrenci 2022-23 eğitim öğretim döneminin ilk tatilinin olmasını beklemekte. İşte detaylar…

ARA TATİL NE ZAMAN?

14-18 Kasım 2022 ilk resmi tatildir. 11 Kasım Cuma günü tatil olan öğrenciler 21 Kasım Pazartesi günü okullarına devam edeceklerdir.

Yarıyıl tatili 23 Ocak- 3 Şubat 2023 yarıyılı tatili ve ikinci tatil 17-20 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Böylece öğrencilere 18 gün ara tatili yapacak.

SÖMESTR NE ZAMAN?

Ara tatilinin ardından öğrenciler sömestrın ne zaman olacağını merak etmeye başladı. Sömestr tatili 23 Ocak-3 Şubat arasındadır.

YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

Tüm yılın yorgunluğu atılan yaz tatili 16 Haziran 2023'te başlıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN