Arabasıyla trafiğe çıkacaklar dikkat! Sürücüleri bayram ettiren indirim açıklandı: Benzin, LPG, motorin almadan listeye dikkat!

Arabasıyla trafiğe çıkacaklar dikkat! Sürücüleri bayram ettiren indirim açıklandı: Benzin, LPG, motorin almadan listeye dikkat!

Akaryakıt kampanyaları araç sahiplerine bir nebze olsun nefes aldırıyor. Akaryakıt fiyatları tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmışken bir banka duyurduğu kampanya ile indirim imkanı sunuyor. Mart ayı sonuna kadar geçerli kampanya birçok akaryakıt istasyonunda geçerli. İşte, indirimli akaryakıt kampanyası detayları...

Ziraat Bankası, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından benzin, motorin, otogaz alanlara 75 TL'ye kadar indirim sağlıyor. Akaryakıt fiyatlarının tarihi rekor kırmasının ardından araç sahipleri bütçeyi denkleştirmede zorluk yaşıyor. Sürücüler son dönemde bankaların akaryakıt kampanyalarına yoğun ilgi gösteriyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN AKARYAKIT ALIŞVERİŞİNE İNDİRİM

Ziraat Bankası 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde Bankkart ile yapılan 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira veriyor.

Kampanyaya Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr'den katılmak gerekiyor.

Bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekiyor. Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında indirim geçerli olacak.

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değil.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 6 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değil.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacak. Müşterinin Bankkart Kumbara'sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (26 MART 2023)

İSTANBUL AVRUPA

Benzinin litre fiyatı 20,54 TL

Motorinin litre fiyatı 20,44 TL

LPG litre fiyatı 12,05 TL

İSTANBUL ASYA

Benzinin litre fiyatı 20,47 TL

Motorinin litre fiyatı 20,37 TL

LPG litre fiyatı 11,79 TL

ANKARA

Benzinin litre fiyatı 20,93 TL

Motorinin litre fiyatı 20,86 TL

LPG litre fiyatı 11,99 TL

İZMİR

Benzinin litre fiyatı 20,90 TL

Motorinin litre fiyatı 20,95 TL

LPG litre fiyatı 11,84 TL

ZİRAAT BANKASI AKARYAKIT KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN