Arınç'tan İYİ Parti'ye yönelik provokatif saldırıya tepki

Arınç'tan İYİ Parti'ye yönelik provokatif saldırıya tepki

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı kınayarak, tüm siyasilere ve vatandaşlara, seçim öncesi tüm provokasyonlara karşı itidalli olma çağrısı yaptı.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı kınadığını ifade etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerini ileten Arınç, tüm siyasileri ve vatandaşları, seçim süresince olabilecek tüm provokasyonlara karşı itidalli olmaya davet etti.

Arınç, şu açıklamayı yaptı:

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan silahlı saldırıyı kınıyor, Genel Başkan Sayın Meral Akşener'in şahsında tüm İYİ Parti ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Seçimin yaklaştığı bugünlerde belirli odaklarca kasıtlı olarak yapılması muhtemel provokasyonlara ve kışkırtmalara karşı tüm siyasileri ve vatandaşlarımızı itidale davet ediyorum.

Seçim propaganda sürecinin ve seçimin sağlıklı bir şekilde son bulmasını ve her seçimde olduğu gibi sonunda kazananın millet iradesi ve aziz milletimiz olmasını temenni ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN