İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na saldırı sonrası AK Parti'den ilk açıklama

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında olay yeri önünden açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, "Saldırı derin şekilde bizi üzdü" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırıların ardından olay yerine gitti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde açıklamalarda bulunan Kabaktepe, "Saldırı derin şekilde bizi üzdü" ifadelerini kullandı.

Kabaktepe'nin açıklamaları şu şekilde:

"Üzdü kelimesi az kalıyor. demokrasi hayatımızın varlığının göstergesi olan partilerimize bu saldırıyı kınıyoruz. Meral hanıma geçmiş olsun dileklerimi ilettim.

İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür şiddet olaylarının karşısında durmayı başarabilmemiz lazım. Kısa sürede bu saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunacağına inanıyorum. Biz her zaman hep birlikte bu tip hain saldırıyı gerçekleştirenlere karşı durmaya devam edeceğiz."

thumbs-b-c-ca929b08bbef947f2bd572957d18b9d4.jpgAK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN