İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na sabaha karşı silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri Merter’deki binada incelemelerde bulunuyor. İYİ Parti lideri Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik silahlı saldırının ardından il başkanlığına geçiyor.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandığını duyurdu. Özkan, il binasının pencerelerinde kurşun deliğinin görüldüğü bir fotoğrafı da paylaşan Özkan, olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarına devam ettiğini bildirdi.

pence.jpg

Merter'deki binanın penceresine kurşun isabet ettiği görüldü. Saldırı sonrası olay yerinde polis incelemelerini sürdürüyor.

koltk.jpg

Alınan bilgiye göre, olay yeri inceleme ekibi, binanın kafeterya bölümünde camdan giren tek kurşunu koltuğa saplanmış şekilde buldu.

İMAMOĞLU'NDAN TEPKİ

Saldırıya tepki gösteren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırıyı kınıyorum. Dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletirken, faillerin bir an evvel adalete teslim edilmesi beklentimizin de altını çiziyorum" dedi.

'İYİLİĞİN KARŞISINDA KURŞUNLARINIZIN BİLE ETKİSİ OLMAZ'

Saldırıya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da ''İyiliğin karşısında kurşunlarınızın bile etkisi olmaz, olmayacaktır. Geçmiş olsun'' paylaşımında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin İl Başkanlığı’na gelerek yapılan silahlı saldırı sonrası inceleme yaptı. Yaptığı incelemeler sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener il binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

'AKŞENER’İ KORKUTACAK ADAM ANASINDAN DOĞMADI'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Partimiz hem 1. kattan, hem 3. kattan kurşunlanmıştır. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız bu başka bir şey. Ama bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık büyük bir hakarettir. Aziz milletim size sesleniyorum. Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı. Allah’tan başka bir kişiden korkuyorsam eğer Allah beni kahretsin. Biliyorum ki polislerin bunu yakalayamayacak” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (17)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
17 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN