Atatürk fotoğrafları yırtıldı, belediye başkanı isyan etti: Bu yaptığınız düpedüz hainlik

Atatürk fotoğrafları yırtıldı, belediye başkanı isyan etti: Bu yaptığınız düpedüz hainlik

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, belediyeye ait İşçi Servis Bekleme Noktası'nda bulunan Atatürk fotoğraflarına saldırı düzenlendi. Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Bu yaptığınız düpedüz hainlik. Biz o durağı yine yenileriz ama siz bu kötülükle nasıl yaşayacaksınız?” dedi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Akhisar Belediyesi’ne ait İşçi Servis Bekleme Noktası'nda bulunan Atatürk fotoğraflarına saldırıldığı öğrenildi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, isyan ederek, "Kendini bilmezler yine saldırdı ve Atatürk fotoğrafları yine yırtıldı. Hangi siyasi partiden olursanız olun, bu yaptığınız düpedüz hainlik. Biz o durağı yine yenileriz ama siz bu kötülükle nasıl yaşayacaksınız?” ifadelerini kullandı.

ataturk1.jpg

BU YAPTIĞINIZ DÜPEDÜZ HAİNLİK

Manisa Akhisar’da Hashoca Mahallesi tur yolu üzerinde bulunan Akhisar Belediyesi’ne ait İşçi Servis Bekleme Noktası içerisinde bulunan Atatürk fotoğraflarının yırtıldığı tespit edildi. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Kendini bilmezler yine saldırdı ve Atatürk fotoğrafları yine yırtıldı. Hangi siyasi partiden olursanız olun, bu yaptığınız düpedüz hainlik. Biz o durağı yine yenileriz ama siz bu kötülükle nasıl yaşayacaksınız?” dedi.

ataturk2.jpg

BU KÖTÜLÜKLE NASIL YAŞAYACAKSINIZ?

Belediye Başkanı Besim Dutlulu, saldırı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Dutlulu, “İşçi ve öğrencilerimiz için yaptığımız Kapalı Servis Duraklarımıza, kendini bilmezler yine saldırdı ve Atatürk fotoğrafları yine yırtıldı. Hangi siyasi partiden olursanız olun, bu yaptığınız düpedüz hainlik. Biz o durağı yine yenileriz ama siz bu kötülükle nasıl yaşayacaksınız?” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN