AVM otoparkında pitbull dehşeti: Bir kadın yaralandı, panik anları kameralara yansıdı

AVM otoparkında pitbull dehşeti: Bir kadın yaralandı, panik anları kameralara yansıdı

Malatya'da bir alışveriş merkezinin otoparkında düzenlenen etkinlikte kontrolden çıkan pitbull cinsi köpek paniğe neden oldu. Kalabalığın arasına dalan köpek, bir kadına saldırarak bacağından yaraladı. Yaşanan dehşet anları çevredekilerde büyük korkuya yol açtı.

Kent merkezindeki İnönü Caddesi üzerinde gerçekleşen olay, bir AVM’nin otoparkında gerçekleşti. Etkinlik sırasında aniden kontrolden çıkan pitbull cinsi köpek, etraftaki vatandaşlara doğru koşarak saldırıya geçti. Bacağından yaralanan kadına ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Kadın güçlükle köpeğin elinden kurtarıldı.

Saldırgan köpek, dört kişi tarafından uzun uğraşlar sonucu zapt edilerek bir aracın arkasına bağlandı. Olay yerine ihbar üzerine polis, sağlık ve zabıta ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, köpek ise hayvan barınağına götürüldü.

Yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı. Saldırıya dair görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, vatandaşlar etkinliklerde güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN